Blog

Ajándékutalvány ha nem vagy benne biztos…

Több alkalommal előfordult, egy -egy felkérés kapcsán, hogy tudtátok, hog mivel szeretnétek meglepni szeretteteket, aztán meg valahogy mégem.

Menet közben derült ki, hogy bizonytalanok voltatok színben, mintában, sőt volt olyan is, hogy már a téma választása sem volt egyszerű.

Egyik nagyon kedves vásárlóm története példaként :

Zoli, a kedvesét szerette volna meglepni egy FantasyBox cuccal, mert tudta, hogy az egyik csoportban, ahol gyakran posztolok, szokta nézegetni őket, sőt mutatta is neki,ezért megkeresett, és megírta, hogy a születésnapjára meglepné valamivel.

Arra viszont, hogy mire gondolt, doboz, napló, ékszer, stb… nem tudott válaszolni,nem tudott választani. Első körben egyik naplómról küldött kepet, hogy arra emlékszik, hogy az nagyon tetszett neki, viszont mikor rákérdeztem, kiderült, hogy a hölgy, nem használ naplót. Aztán egy Magic Mirror tükör került előtérbe, de hamar kiderült, hogy nagyon nem illene a hölgy többi funkcionális szépségápolási cucca közé, és az is, hogy valami nagyobbra gondolt.

Innen jutottunk el a dobozig, és mint kiderült telitalálat, merthogy egy rendszerező mániás -a szó legjobb értelmében – ajándéka lesz ez.

Innentől már “csak” a stílus, szín és téma kitalálása volt a feladat, amit még sok sok beszélgetéssel,de megoldottunk.

Arra gondoltam, talán egy Ajándékutalvány segítség lehet ilyen esetekre, így biztosra mehetsz.

Elérhető 1000, 2000, 5000, és 10000 Ft értékben.

Felhasználható a vásárlás napjától számított 3 hónapon belül.

Ajándékutalvány készpénzre nem beváltható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük