Akció!

Védelmező

6500 Ft

Sokszor veszek össze magammal hogy csináljak e ékszert vagy se. 🤔 Én magam nem vagyok egy ékszeres típus, kivéve ha az elég extrém, pl egy jó Steampunk stories & more polipos 🐙 ékszer ellen semmi kifogásom 😍 Aztánmeg látom itt sorban az új tavaszi 🌷kollekcióat egyik szebb mint a másik… Igazán inspiráló 🐉 nem tudtam ellenállni…

Így most szeretettel mutatom be nektek az első (!) elkészült 🐉 FantasyBox Amulettet 😍 Az ékszer levegőn száradó gyurmából készült, kb 9 centi magas és 6 cm széles, kb tenyérnyi méretű patinazöld darab, bronzzal antikolva. Első előtti darabja egy kollekciónak, aminek a csápok 🙃 lesznek a főszereplői.  ( Alkalmi modellem elsőszülött lányom, Klaudia ❤️)

Cikkszám: A2102 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Sokszor veszek össze magammal hogy csináljak e ékszert vagy se. 🤔 Én magam nem vagyok egy ékszeres típus, kivéve ha az elég extrém, pl egy jó Steampunk stories & more polipos 🐙 ékszer ellen semmi kifogásom 😍 Aztánmeg látom itt sorban az új tavaszi 🌷kollekcióat egyik szebb mint a másik… Igazán inspiráló 🐉 nem tudtam ellenállni… Így most szeretettel mutatom be nektek az első (!) elkészült 🐉 FantasyBox Amulettet 😍 Az ékszer levegőn száradó gyurmából készült, kb 9 centi magas és 6 cm széles, kb tenyérnyi méretű patinazöld darab, bronzzal antikolva. Első előtti darabja egy kollekciónak, aminek a csápok 🙃 lesznek a főszereplői. Limitált, egyetlen darab! ( Alkalmi modellem elsőszülött lányom, Klaudia ❤️)

További információk

Tömeg 0.1 kg
Méretek 9 × 6 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Védelmező” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük