Rólam

A FantasyBox Üzenete

Nem szeretem az előítéleteket, amelyekkel ránézésre, akár külső alapján beskatulyáznak minket. Szorosan körénk hajtogatják,a lelkünk nem építkezhet tovább szabadon a változásokból, s ezt hívják ők társadalmi normáknak.

Viszont én nem illek ebbe a képbe, egyesek szerint lázadó vagyok.

Lázadó az Ő szemükben hiszen- anélkül hogy bárkit bántanék ezzel- magasról tojok a társadalmi normákra, a megfelelési kényszerekre és Önmagam vagyok.

Ha ezt jelenti lázadónak lenni, büszkén vállalom, és szeretem mindazokat akik hozzám hasonló módon kilógnak a sorból.

Épp ezek miatt nem mindenki képes elfogadni,nem férek bele mindenki világába, tudomásul veszem, hogy mind én, mind pedig a látásmódom megosztó…

A FantasyBox az én Világom, a „SOR”-ból valamilyen módon kilógók, a lázadók világa, ami mindenki előtt nyitva áll, aki az üzenettel, a hitvallásommal a társadali felelősségvállalásommal azonosulni tud, kicsit is magáénak érzi, egyet ért vele.

A FantasyBoxokhoz fantázia kell mert a munkáim különlegesek, formabontók, szokatlanok, valamint a háttértörténetük erősen feszegeti azokat a témákat amik a „társadalmi normák” skatulya világában tabunak számítanak.

Ezekből a történetekből építkezek,ezekkel a darabokkal állok ki magamért és másokért akik mások miatt veszítették el önbecsülésüket,önmagukat, akik mások miatt zárkóztak be és építettek maguk köré lebonthatatlan falakat, azért, hogy soha többé ne érezzék magukat kevesebbnek…

Társadalmi felelősségvállalás

Amikor FantasyBoxot választasz, magadnak, vagy számodra különleges személyenek különleges alkalmakra vagy csak úgy…akkor egyszerre állsz ki magadért és mindazokért akik hozzád hasonló helyzetben ragadtak. Amikor ránézel, tudni fogod hogy nem vagy egyedül, hiszen a FantasyBox célja, hogy minden egyes darabbal egy társadalmilag nagyon fontos és annál inkább tabu témára hívja fel a figyelmet, a Bántalmazó, elnyomó kapcsolatokban élőkért !

A FantasyBox egy szókimondó, szabad, szokatlan és különleges márka. Az első darabok története, az én történetem. Egy olyan fiatal lányé,akit mindenáron be akartak törni, akinek a lába alól kihúzták az önbizalom, magabiztosság, önbecsülés biztos talaját, aki közel 20 év után tapasztalta meg hogy másként is lehet egy kapcsolatban élni. Egy olyan nőé, anyáé, aki már elhiszi, hogy NEM KELL benneragadni, megalázkodni, meghunyászkodni, megfelelni, és elhiszi hogy ő is jó, és érdemel jobbat!

Ez idő tapaszatlásai megerősítettek, és már nem félek Önmagam lenni, kimondani hogy én mit szeretnék, már nem félek élni.

Te is meg tudod csinálni!

Mutasd meg magad!

Vállald fel magad!

Légy Önmagad!

Szeresd Magad!

Fogadd el magad!

Ne az légy amit elvárnak Tőled hogy leégy,azért hogy szeressenek, hanem azért szeressenek aki valójában vagy!

Lépj tovább!

Ahogy mindez testet ölt

A FantasyBox minden egyes darabja fából és gyurmából készül, Fantasy stílusban, 3D-ben. E 4 összetevő, bár egyszerű alapok, a téma köré építve meghökkentő és formabontó.

A fa, az erős, természetes alap, a gyurma, akár az élet, formálható, a Fantasy, a saját démonaink és angyalaink világa…

Emléket őriz.Egy történetet. Az én történetemet, a Te történetedet. Ahhoz hogy egy FantasyBox életre keljen, szükség van Rád, a Te történetedre!